0118 566116

Dag van de hulpverlening groot succes

 

Klik  hier voor de foto’s

(onze foto’s zijn opgeslagen in one drive. U kunt met een eigen mailadres eenmalig inloggen)

Dit jaar bestaat de school in Zoutelande 100 jaar. Om dit te vieren heeft elke maand dit schooljaar een thema, met daarbij een afsluitende activiteit. De maand oktober heeft als thema: Hulpverlening. Als afsluiting kwamen er op 26 oktober verschillende disciplines naar de school voor een workshop. Alle groepen kregen uitleg over de brandweer, politie, ambulance, EHBO en KNRM. Vele vrijwilligers waren aanwezig met ook natuurlijk de brandweerauto, ambulance, politieauto en reddingsvoertuig. Tijdens de workshops mochten er verbandjes worden aangelegd, geblust en een drenkeling gered. Het was een zeer indrukwekkende en leerzame ochtend voor alle kinderen.