0118 566116

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf: uw kind maakt bij ons een goede start

Bij kinderdagverblijf ‘t Paalhoofd zorgt een vast team van pedagogisch medewerkers met liefde en aandacht voor uw zoon of dochter (0 tot 4 jaar).

Een dag bij het kinderdagverblijf heeft een vaste structuur. Dit zorgt voor regelmaat en vertrouwen. Er zijn vaste tijden voor eten, drinken, slapen en spelen. Bij baby’s volgen we de slaap- en voedingstijden die u als ouder doorgeeft. Als het kan, gaan we elke dag buitenspelen. Verspreid over de dag bieden we verschillende activiteiten aan, zoals boekjes lezen, liedjes zingen en spelletjes.

Uk & Puk

Wij werken met het educatieve programma Uk & Puk. De pop Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Puk doet alles wat de kinderen ook doen. Door verschillende activiteiten aan te bieden, stimuleren we de vaardigheden van uw kind.

Thema

Elke 6 weken werken we aan een nieuw thema dat past bij de belevingswereld van uw kind. Bijvoorbeeld ‘Ik en mijn familie’ of ‘Brrr, het is koud’. We zingen liedjes en lezen boeken over het thema en laten het terugkomen in de knutselactiviteiten, spelletjes en de inrichting van het lokaal.

Openingstijden

Kinderdagverblijf ’t Paalhoofd is open op maandag en donderdag van 07.30 tot 18.00 uur.

Beleef de dag mee met Mijn KOW

Met het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt bij het kinderdagverblijf. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten.

Kosten
De kosten voor het kinderdagverblijf zijn inkomensafhankelijk. Ouders/verzorgers die beiden werken of studeren, kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen. Als ouders/verzorgers geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, betalen zij een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. Met de KOW Rekentool op www.kinderopvangwalcheren.nl/tarieven/rekentool rekent u snel en eenvoudig uit hoeveel kinderopvang in uw situatie kost.

Kom eens kijken!
Op www.kinderopvangwalcheren.nl vindt u meer informatie over het kinderdagverblijf en de verschillende locaties. U en uw kind zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Maak hiervoor een afspraak via de website of via de afdeling Klantadvies (klantadvies@skow.nl of 0118- 61 45 32).

Inschrijven
Inschrijven kan online via www.kinderopvangwalcheren.nl.