0118 566116

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf ’t Paalhoofd

Uw kind is van harte welkom om te komen spelen, leren en genieten bij het kinderdagverblijf in Kindcentrum ‘t Paalhoofd. Een team van vaste pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Walcheren biedt hier opvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar in een veilige en kindvriendelijke omgeving.

_jlf8097Spelen en leren

Op het kinderdagverblijf wordt met liefde en aandacht voor uw zoon of dochter gezorgd. Een dag heeft een vaste structuur. Dit zorgt voor regelmaat en vertrouwen. Er zijn vaste tijden voor eten, drinken, slapen en verschonen. Bij baby’s volgen we de slaap- en voedingstijden die u als ouder doorgeeft. Tussendoor is er volop ruimte om te spelen en te leren. Er is allerlei spelmateriaal, afgestemd op de ontwikkeling van kinderen. Verder bieden we verspreid over de dag verschillende activiteiten aan, zoals knutselen, dansen en spelletjes. We nemen ook de tijd om samen liedjes te zingen en boekjes te lezen. Als het kan, gaan de kinderen lekker naar buiten. Om te crossen op de driewieler, zandtaartjes te bakken in de zandbak of vanuit de wandelwagen te kijken naar de grotere kinderen.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf is elke maandag geopend, ook in vakanties. Als er veel vraag is, is het mogelijk dat het kinderdagverblijf in de toekomst ook op andere dagen open gaat.

Voorlopig is uw kind op de andere dagen van de week van harte welkom bij kinderdagverblijf Pien in Koudekerke (di-vr) of kinderdagverblijf Torenlicht in Westkapelle (di en do).

U kunt uw kind brengen tussen 07.30 en 09.00 uur. Tussen 16.30 en 18.00 uur kunt u uw kind weer ophalen. Het is ook mogelijk om uw kind alleen een ochtend of een middag te brengen.

Wat kost het?

De kosten voor kinderopvang zijn inkomensafhankelijk. Ouders die allebei werken of studeren kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen. Meer informatie over prijzen treft u op www.kinderopvangwalcheren.nl. Kinderopvang Walcheren rekent de kosten voor de kinderopvang graag vrijblijvend voor u uit. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Klantadvies via klantadvies@skow.nl.

Meer weten?
Geïnteresseerd in een rondleiding of informatiepakket? Neem dan contact op met de afdeling Klantadvies van Kinderopvang Walcheren: 0118 – 62 77 16 of klantadvies@skow.nl.

Inschrijven

Op www.kinderopvangwalcheren.nl kunt u uw kind direct inschrijven.