0118 566116

Buitenschoolse opvang (BSO)

 

_jlf9691

Uw kind is welkom bij de buitenschoolse opvang (BSO)

Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je niets liever dan ontspannen en fijn spelen met leeftijdsgenootjes. Dat kan bij BSO ’t Paalhoofd!

Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buitenspelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. Bij BSO ‘t Paalhoofd organiseren we activiteiten rondom de vier thema’s; sport & spel, kunst & cultuur, techniek en natuur. Vanzelfsprekend mogen de kinderen zelf kiezen wat zij leuk vinden om te doen.

Avonturen in de schoolvakanties

In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van.

Dan gaan ze naar het strand, doen workshops, dansen, maken muziek, sporten, maken lekkere hapjes, gaan naar voorstellingen en nog veel meer. Het is tenslotte vakantie!

Beleef de dag mee met Mijn KOW

Met het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt bij de BSO. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten.

Openingstijden

BSO ’t Paalhoofd is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na schooltijd tot 18.00 uur. Tijdens vakanties kunnen kinderen van BSO ’t Paalhoofd terecht bij BSO Wannes en Ko in Westkapelle. De BSO is dan geopend van 08.00 tot 18.00 uur.

Contracten en kosten

Heeft u een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een uurtje? Alleen tijdens schoolvakanties of juist niet in de vakanties? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan. Ga naar www.kinderopvangwalcheren.nl om de mogelijkheden te bekijken. De kosten voor kinderopvang hangen af van het aantal uur en het pakket dat u afneemt en of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Met de KOW Rekentool op www.kinderopvangwalcheren.nl/tarieven/rekentool rekent u snel en eenvoudig uit hoeveel kinderopvang in uw situatie kost.

Kom eens kijken!

Op www.kinderopvangwalcheren.nl vindt u meer informatie over de BSO en de verschillende locaties. U en uw kind zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Maak hiervoor een afspraak via de website of via de afdeling Klantadvies (klantadvies@skow.nl of 0118- 61 45 32).

Inschrijven

Inschrijven kan online via www.kinderopvangwalcheren.nl