0118 566116

Groep 4/5

Klik hier voor foto’s uit groep 4/5 !

Het nieuwe schooljaar is begonnen. We hebben een hele gezellige en enthousiaste groep kinderen. In de groep zitten 13 jongens en 15 meisjes.

Op maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Petra voor de klas. Op woensdag en donderdag krijgen de kinderen les van meester Walter.

Tot de kerst is Juf Marije onze stage juf. We genieten van al haar spannende en goede lessen.

Tijdens onze lessen vinden we het met elkaar erg belangrijk om goed samen te werken. We hebben per tafelgroepje een mascotte gemaakt die ons helpt bij het leren.

De klas zit vol talent. Doordat we werken met coöperatieve werkvormen zien we dat steeds opnieuw van elkaar. Samen zorgen we voor een goede sfeer.

Creatief bezig zijn vinden we ook erg leuk. Voor de Kinderboekenweek hebben we leesbeesten gemaakt. Ook is de klas al in herfst sferen.

Voorleeswedstrijd

Afgelopen vrijdag 14 oktober hebben uit onze klas Emma en Evi gestreden om de titel voorleeskampioen. Beide hebben heel goed voorgelezen en dat was te zien aan de puntentelling.

Uiteindelijk heeft Emma de wedstrijd gewonnen.

Tentoonstelling ‘Vondsten’

Dinsdag 12 oktober hebben we een bezoek gebracht aan de tentoonstelling van Wim Hofman in Koudekerke. Aan de hand van zoekkaarten hebben we verschillende vondsten van Wim Hofman gezocht en bekeken. Ook hebben we zelf verschillende collages gemaakt. Het was een super leuke middag en we gaan er in de klas verder mee aan de slag.

Houd onze pagina in de gaten voor meer nieuws uit groep 4/5!