0118 566116

Groep 4/5

Klik hier voor foto’s uit groep 4/5 !

 

Welkom op de pagina van groep 4/5!

In onze klas zitten 25 kinderen. Samen hebben we het heel gezellig, maar we kunnen ook erg hard werken!

Op de maandag, dinsdag en woensdag is juf Hennie in de klas. Op de donderdag en vrijdag is juf Marije er voor ons. Ook is juf Hennie er op vrijdagochtend, zodat ze bij de bibliotheek kan helpen en juf Marije kan begeleiden in haar afstudeerjaar.

 

Hoewel we elkaar al van vorig jaar kennen, doen we dit jaar ook weer veel spelletjes en oefeningen om elkaar nog beter te leren kennen. Ook oefenen we om nog beter samen te werken. We kunnen dit jaar weer punten verdienen met ClassDojo, dat vinden we erg leuk!

Natuurlijk werken we hard aan rekenen en taal, maar we hebben ook elke dag vakken zoals techniek, biologie, muziek, Engels en handenarbeid. Voor groep 5 zijn er dit jaar ook nog een paar nieuwe vakken bijgekomen: Aardrijkskunde en geschiedenis. Aardrijkskunde krijgen we elke dinsdag van juf Petra Jeronimus, van groep 3. Bij aardrijkskunde leren we over Nederland. Geschiedenis krijgen we van juf Marije op vrijdag. Dan leren we over wat geschiedenis is en we leren over de verschillende periodes in de geschiedenis. De eerste periode werken we over de jagers en verzamelaars en over de eerste boeren.

 

Bedankt voor het kijken op onze pagina!