0118 566116

Groep 3

Klik hier voor de foto’s van groep 3.

Hallo kinderen van groep 3, papa’s, mama’s en andere belangstellenden….

 

Welkom op de groepspagina van groep 3! We laten hier zien wat er gebeurt in onze klas: we lezen en rekenen, knutselen en zingen, zoeken boeken in de ColumBus… Geen dag is hetzelfde. Juf Hennie is er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag en juf Jacobine op donderdag.

Kijk rustig even rond en kom binnenkort weer eens terug!

Juf Hennie   hkant@primas-scholengroep.nl

Juf Jacobine  jblaak@primas-scholengroep.nl

 

Knutselen

Elke week wordt er in onze groep getekend en geknutseld. De kinderen zijn altijd erg enthousiast en maken heel mooie werkjes! Het is dan ook altijd erg gezellig. We zetten regelmatig wat foto’s van deze kunstwerken op de site.

 

Voorlezen

Tijdens de Kinderboekenweek hebben de kinderen van groep 4 voorgelezen in groep 1 /2 b. Dat deden ze heel goed! Het was gezellig om samen de boeken te bekijken en de kleuters hebben ervan genoten. Ook kregen we assistentie van opa’s en oma’s. Zij brachten oude kinderboeken mee, die ze vroeger zelf gelezen hadden. Ze kwamen daarover vertellen, en lazen ook voor uit een modern boekje.

 

Nationale Schoolontbijt

Ontbijten is gezond en gezellig. Op vrijdagochtend 11 november hebben alle leerlingen op school ontbeten. We hebben gesmuld van de broodjes en boterhammen, krentenbollen en appels. Leuk, om met je klasgenootjes aan tafel te zitten!